FACILITETER

GRØNT GÅRDRUM MED MASSER AF PLADS TIL HYGGE, BOLDSPIL OG RULLESKØJTELØB

Nordbjerg er holdt i en moderne, nordisk byggestil i materialer, der kan holde til det danske klima og kun bliver smukkere med tiden. Hver blok har sin egen sammensætning af forskellige teglblandinger med udgangspunkt i en smuk gylden nuance, der skaber sammenhæng i byggeriet, mens stålpladetagene får bjergkædeformationen til at fremstå tydeligere.

 

Nordbjergs højeste bjergtoppe ligger ud mod Randersvej for at skærme mod vejen og skabe et hyggeligt gårdrum på den anden side, hvor alt er gennemtænkt til mindste detalje.

Gårdrummet er opdelt i tre forskellige vestvendte rum, som alle er attraktive områder, der indbyder til aktivitet af forskellig slags. Gårdrummet mod nord er indrettet med en lille legeplads og masser af træer. Det midterste gårdrum er en lille hyggelig gårdhave med stauder, borde og bænke, hvor man kan sidde og hygge sig med sine naboer eller gæster, mens gårdrummet mod syd består af en multibane til boldspil og et stort regnvandsbassin.

 

I hele gårdrummet er der forskelligartet beplantning med spiselige bærbuske og blomster, der skaber dejlige uderum for både insekter og mennesker, og hvor solen har gode betingelser fra syd og vest, så der vil være rart at være hele eftermiddagen og aftenen.

Derudover har brandvejen langs facaden også fået et rekreativt formål. På vejen er der malet forskellige figurer, ringe og felter, som indbyder til leg, mens pladsen i sig selv er oplagt til at køre på løbehjul og rulleskøjter.

 

Fra gårdrummet er der nedgang til den underjordiske p-kælder, der byder på cykelkælder og mulighed for at leje en af de 117 parkeringspladser. Der er fem forskellige opgange fra p-kælderen, så du nemt kan komme hen til din lejlighed, lige som hele området er forbundet af små stisystemer.

FACILITETER I NORDBJEG-AARHUS

LEGEPLADS

PETANQUEBANE

OPHOLD MED BORDE OG BÆNKE

MULTIBANE

REGNVANDSBASSIN

RAMPE TIL P-KÆLDER

NEDGANG TIL P-KÆLDER

CYKELPARKERING

AFFALDS MOLOKKER

SOLCELLER

RÆKKEHUSE